Dabas vielas
www.avemed.lv ir pirmais interneta veikals Latvijā, kas tirgo Latvijas farmācijas uzņēmumu LotosPharma, SolePharmaHealthcare un Larifan ražotus veselības produktus par ražotāju cenām.
 
Veselības produkti izstrādāti sadarbībā ar ārstiem, farmaceitiem un zinātniskajiem institūtiem, garantējot izcilu kvalitāti un individuālu pieeju katram klientam, izplatītājam un partnerim. www.avemed.lv produkti satur ārstniecības augu ekstraktus, vitamīnus un mikroelementus, kas pierādījuši savu efektivitāti klīniskajos pētījumos un ikdienas praksē. Uzņēmuma galvenie virzieni ir augstas kvalitātes oriģinālproduktu izveide un ražošana, balstoties uz jaunākajām tehnoloģijām dabas zinātnēs.
 
www.avemed.lv produktu sastāvdaļas ir 100% dabīgas un nesatur mākslīgās krāsvielas, garšas pastiprinātājus, mākslīgus konservantus vai citas neatbilstošas sastāvdaļas.
 
Visi www.avemed.lv produkti tiek ražoti tikai no augstākās kvalitātes, sertificētām izejvielām ar augstāko aktīvo vielu daudzumu tajās, tādā veidā nodrošinot produktu efektivitāti un piemērotību ikvienam cilvēkam, ikvienā vecuma grupā, ar visdažādākajām vajadzībām.
Dalīties