Magnemix pret muskuļu krampjiem
Muskuļu krampji, Nervu sistēma

Ja nogurums cilvēkam, kurš kopumā ir vesels, nepāriet septiņās dienās, der padomāt par magniju. Magnija deficīts ir diezgan grūti konstatējams, to visbiežāk var pamanīt pēc simptomiem, nevis pēc izmeklējumu rezultātiem. Pazīmes, kas liecina par magnija trūkumu, var būt:

⚡pastāvīgs nogurums,⚡muskuļu spmazmas un krampji,⚡sirds pārsitieni,⚡ sirds darbība,⚡slikta dūša,⚡vēdersāpes,⚡galvassāpes,⚡reiboņi.

Ja magnijs trūkst, šūna nav gatava kaut ko darīt. Kad magnijs šūnā ir maz, tā vietā nāk magnija antagonists- kalcijs, šūna var kļūt pārlieku uzbudināma un var būt muskuļu krampji, ar gribas palīdzību tos nevar apturēt. Magnijs aizsargā nervu šūnu no pārāk spēcīgiem impulsiem, kuru pārvaldi nodrošina kalcijs.

@lotospharma produkta #Magnemix sastāvā ir trīs populārākie magnija savienojumi:

🌿magnija citrāts (šūnas dabīgais nomierinātājs),🌿magnija laktāts,🌿magnija oksīds.

Produktā #Magnemix ir 100mg aktīvā magnija. Ja viens no diviem organiskajiem magnija sāļiem neuzsūcas, tad uzsūcas otrs. Jebkuram magnija preperātam ir jāudzer glāze ūdens. Magnemix ir piemērots bērniem no 5-6 gadu vecumam, kuru ķermeņa masa sasniegusi 20kg.

Ja cilvēks saņem normālu uzturu, necieš no caurejas vai specifiskām slimībām, tad magnija trūkums nav izteikts un neizraisa bīstamus stāvokļus, tomēr liek sevi manīt, iespaidojot pašsajūtu!

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Dalīties