Miegs, Nervu sistēma

Trauksme ir normāla reakcija uz stresu un var būt noderīga dažādās situācijās. Tās pamatfunkcija ir signalizēt mums par briesmām, tā var sagatavot mūs nezaudēt modrību. Trauksme ir neskaidrs, nepatīkams emocionāls stāvoklis, ko raksturo raizēšanās par kādām lietām. Visticamāk mēs katrs kaut reizi dzīvē esam jutuši satraukumu – tādu iekšēju nemieru, kas neļauj atslābt. Rodas nepieciešamība pēc nomierinošiem produktiem. Trauksmi iespējams ātri un droši uzveikt ar dabas līdzekļiem. Citos gadījumos nākas griezties pie ārsta.

Trauksmes biežākie siptomi:iekšējais nemiers, trīcēšana, bezmiegs, muskuļu saspringums, muskuļu savilkums, galvas reiboni, sagurums, sausums mutē, apgrūtināta elpošan, samulsums, nosarkšana, svīšana, slikta dūša, caureja, utml.

 

 

 

Stresa mazināšana
Ātras iedarbības produkts Sedanorm Spray

Bailes ir viena no primitīvākajām, senākajām un instinktīvākajām jūtām, kas rodas no trauksmes. Bailes cilvēku pārņem savā varā un neļauj racionāli domāt. Mēs dzīvojam nedrošā pasaulē, jo informācijas apjoms un ātrums, ar kādu tā nonāk pie mums, uztur un baro cilvēka bailes. Bez bailēm cilvēks nespētu izdzīvot, jo tās mums signalizē par draudošām briesmām. Tātad bailes ir arī labas, jo tās pasargā no bīstamības.

Dzīve bez trauksmes – rokas stiepiena attālumā.

Ja trauksme kļūst pārmērīga, nepamatota un izraisa organisma funkcionēšanas traucējumus ikdienā, tad ieteicams vērsties pēc palīdzības. Ilgstošs stress veicina izmaiņas centrālajā nervu sistēmā, tāpēc pasliktinās darbaspējas un sociālā funkcionēšana, tātad ir būtiski trauksmi diagnosticēt laikus un ārstēt. Svarīgi arī saglabāt veselīgu miegu, apturot tālāko trauksmes attīstību.

Pastāv dažādi veidi kā iemācīties mazināt trauksmi un ar to saistītās sajūtas. Noderīga var būt uzvedības maiņu terapija, kas palīdz izprast sava domāšanas veida saistību ar emocijām un uzvedību. Tam pamatā ir tas ka mūsu domas ir saistītas ar mūsu sajūtām, ja mēs spējam kontrolēt savas domas ar tā palīdzību mēs varam ietekmēt savas sajūtas.

Trauksme un bezmiegs.

Labi, ja no trauksmainās sajūtas izdodas atbrīvoties ātri, taču dažkārt tā kļūst par ikdienu, radot virkni problēmu – gan traucējot nakts miegu, gan veicinot citas veselības problēmas.

Bezmiegs ir miega traucējums, kas saistīts ar izmaiņām miega ilgumā, ritmā un dziļumā. Ir pierādīts, ka apmēram pusei cilvēku ir dažādi miega traucējumi, kas var izsaukt nopietnas veselības problēmas. Visbiežāk bezmiegs izpaužas kā grūtības iemigt, to rada nemiers, domas par iepriekšējās dienas notikumiem, bažas par nākotni u.c. Bezmiegs var izpausties arī kā nakts miegs ar pārtraukumiem, kad vairākkārt jāmostas, bieži vien ar satraukuma sajūtu pēc nepatīkama sapņa. Arī negribēta agra pamošanās no rītiem ir viena no bezmiega izpausmēm. Bezmiegu un trauksmi var efektīvi novērst ar dabas līdzekļiem.

Par vienu no pazīstamākajiem, dabā sastopamajiem ārstniecības augiem, tiek uzskatīts baldriāns. Tas galvenokārt pazīstams kā dabīgs nomierinošs līdzeklis. Būtiskākais komponents baldriāna saknēs ir izobaldriānskābe. Šīs vielas piešķir baldriānam nomierinošu, ķermeni relaksējošu iedarbību un samazina emocionālo spriedzi.

Izobalderiānskābe iedarbojas uz benzodiazepīnu receptoriem, līdz ar to darbojas kā dabīgais anksiolītiķis, turklāt nerada miorelaksāciju un neizraisa pierašanu. Izobalderiāskābe ir īpaši efektīva trauksmes mazināšanai. Good Sleep kapsulas ir labākā izvēle klientiem, kuri sūdzas par grūtībām iemigt, stresu un trauksmes sajūtu!

Good Sleep Spray uzveiks bezmiegu

Dalīties