SmectaGo gatava suspensija, 12 paciņas

SKU: 00000001649 Kategorijas: ,

SmectaGo gatava suspensija, 12 paciņas

9.50

Akūtas caurejas gadījumā, hroniskas caurejas vai vēdersāpju ārstēšanai pieaugušajiem. SmectaGo® (medicīniska ierīce) ir lietošanai gatava suspensija iekšķīgai lietošanai. Galvenā sastāvdaļa diosmektīts ir dabiski māli, kas aptur un ārstē caureju, kā arī mazina vēdersāpes.

 

 

 

50 in stock

Ir noliktavā! Piegāde 22-04-2024

Apraksts

SmectaGo® saista toksīnus un mikroorganismu(baktērijas un vīrusus) un palīdz tos izvadīt no organisma, kā arī pārklāj kuņģa-zarnu trakta gļotādu, pasargājot to un novēršot zarnu bojājumus. Akūta caureja ar tās radīto diskomfortu skārusi ikvienu, bet var būt nepareizi šādā situācijā izvēlēties daudzus joprojām lietotos tradicionālus līdzekļus. Ideja sākt ārstēšanu ar “plāksteri” caurumam gļotādas mehāniskajā barjerā ir veicinājusi unikāla līdzekļa attīstību. Šī aktīvā viela ir diosmektīts – dabīgas izcelsmes māli ar ārstnieciskām īpašībām un unikālu plākšņveida struktūru, kas palīdz uzsūkt gan toksīnus, gan vīrusus un baktērijas.

 

Sastāvs

SmectaGo® satur 3 g diosmektīta. Citas sastāvdaļas ir karameļu-kakao aromatizators, ksantāna gumija, citronskābes monohidrāts, askorbīnskābe, kālija sorbāts, sukraloze, attīrīts ūdens. Karameļu-kakao aromatizatora sastāvs: dabisku un sintētisku aromatizatoru maisījums, karameles krāsviela E150d, karamelizēts cukura sīrups, propilēnglikols E1520, ūdens, etanols, kofeīns.

Lietošana

Lietošana: Akūtas caurejas gadījumā.

Bērniem (no 8-15 g.v.): sākumā 2 paciņas, pēc tam pa 1 paciņai pēc katras šķidrās vēdera izejas, ne vairāk kā 4 paciņas dienā.

Pieaugušajiem un bērniem no 15 g.v.: sākumā 2 paciņas, pēc tam pa 1 paciņai pēc katras šķidrās vēdera izejas, ne vairāk kā 6 paciņas dienā. Lietošanas ilgums: līdz 3 dienām.

Hroniskas caurejas vai vēdersāpju gadījumā: pieaugušajiem līdz 3 paciņām dienā.

Lietošanas ilgums: ne ilgāk kā 2 nedēļas.

Lietošanas ierobežojumi: paaugstināta jutība (alerģija) pret kādu no produkta sastāvdaļām, grutniecības un bērna zīdīšanas laiks – pēc konsultācijas ar ārstu.

 

Biežāk uzdotie jautājumi

Atsauksmes

Pašlaik nav nevienas atsauksmes.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

SIA "Lotos Pharma"
Reģ.nr. 40103638962
Plieņciema iela 16, Mārupe, Mārupes novads, LV-2167, Latvija
avemed@lotos-pharma.com