Vēdera labsajūta

Gandrīz katram dzīves laikā ir nācies saskarties ar gremošanas problēmām – sāpēm, diskomfortu vai spiedošu sajūtu vēderā, pārmērīgu gāzu veidošanos. Šie simptomi visbiežāk saistīti ar stresu, steidzīgo dzīves ritmu un mazkustīgumu un nesabalansētu uzturu. Spazmolītiskas sāpes vēderā bieži rosina stress.

Kā palīdzēt risināt šīs problēmas?

Mazināt stresa simptomus – atslābinoties, pievēršoties fiziskām aktivitātēm un pielāgojot uzturu ar dabisku viegli sagremojamu, šķiedrvielu saturošu pārtiku. Atrast brīdi miera pilnvērtīgai maltītei, atcerēties par ūdens uzņemšanu dienas laikā. Ja sūdzības nemazinās, konsultēties ar ārstu vai farmaceitu un jautāt pēc dabiska risinājuma problēmai.

Spasmoil ir pirmais dabīgais, tiešas iedarbības spazmolītiķis, kurš satur augstākās kvalitātes ēteriskās eļļas- piparmētru ēterisko eļļu un fenheļa ēterisko eļļu!

  • Piparmētra jau vēsturiski tika izmantota vēdera problēmu mazināšanai. Visvērtīgākās piparmētras aktīvo vielu avots ir piparmētru ēteriskā eļļa. Galvenā aktīvā viela ir mentols, kas organismā rada vēsuma sajūtu iedarbojoties uz aukstuma receptoriem.

  • Fenheļa eļļas aktīvās vielas ir ķīmiski līdzīgs prieka hormonam dopamīnam, tās darbība izpaužas relaksējoša, nomierinoša iedarbība uz zarnu sieniņas gludo muskulatūru, kas mazina vēdera sāpes un paralēli atbrīvojas uzkrājušās gāzes.

Kombinējot fenheļa eļļu ar piparmētru eļļu tiek sasniegts pozitīvākais efekts vēdera spazmu un gāzu novēršanai.

Dalīties