FITODROGA CLEANSING FACE TONIC. ANTI AGE. Attīrošs sejas toniks ar pretnovecošanās iedarbību, 250 ml

SKU: 00000001632 Kategorija:

FITODROGA CLEANSING FACE TONIC. ANTI AGE. Attīrošs sejas toniks ar pretnovecošanās iedarbību, 250 ml

10.80

Efektīvi un maigi attīra, viegli noņem dekoratīvo kosmētiku, līdzsvaro un sagatavo ādu krēma uzklāšanai, sniedz ādai patiesu komforta sajūtu. Nav jānoskalo.

Ir noliktavā! Piegāde 30-04-2024

Apraksts

Ādas pareiza attīrīšana ir pamats efektīvai, nevainojamai ādas kopšanai. Rīta un vakara rituāla sastāvdaļa. Āda tiek sagatavota krēma uzklāšanai.

Attīrīta un līdzsvarota āda ir visatvērtākā krēma uzklāšanai un tā aktīvo vielu iedarbības izbaudīšanai. Krēma sastāvā esošais olīvu skvalāns kompensē ādas dabīgās vielas-skvalāna samazinājumu, balansē eļļu izstrādi, nodrošina mitruma daudzumu, imitē ādas aizsargbarjeras struktūru.

  • Dabīgais Alpu auga Artemisia umbelliformis ziedu ekstrakts aizsargā ādu no urbānās vides radītā oksidatīvā stresa.
  • Dabīgais augu aktīvo vielu komplekss PENTAVITIN® nodrošina dziļu ilgtermiņa ādas mitrināšanu.

 

Sastāvs

Aqua, Glycerin, Pentilene Glycol, Caprylyl /Capryl Glucoside, Babassu Oil Polyglyceryl-4 Esters, Polyglyceryl-10 Laurate, Saccharide Isomerate,  Artemisia Umbelliformis Flower Extract,  Parfum, Sodium Citrate, Sodium Benzoate,  Phenoxyethanol,  Ethylhexylglycerin,  Octenidine dihydrochloride,   Potassium Sorbate, Citric Acid.

 

Lietošana

Ādas pareiza attīrīšana ir pamats efektīvai, nevainojamai ādas kopšanai. Rīta un vakara rituāla sastāvdaļa. Āda tiek sagatavota krēma uzklāšanai un tā aktīvo vielu iedarbības izbaudīšanai. Produkts nav jānoskalo, tāpēc tā sastāvā esošais vērtīgais Alpu auga Artemisia umbelliformis ziedu ekstrakts aizsargā ādu no oksidatīvā stresa, bet dziļu, ilgstošu mitrināšanu (24h+) nodrošina augu aktīvo vielu komplekss PENTAVITIN® (a.v. Saccharide Isomerate). Viegls, gaistošs, Francijā radītu hipoalerģisku smaržu aromāts.

 

 

Brīdinājumi

Biežāk uzdotie jautājumi

SIA "Lotos Pharma"
Reģ.nr. 40103638962
Plieņciema iela 16, Mārupe, Mārupes novads, LV-2167, Latvija
avemed@lotos-pharma.com