Larifan Spray

SKU: 00000001288 Kategorija:

Larifan Spray

5.70

Larifan Spray ir izsmidzināms līdzeklis mutes dobuma un rīkles aizsardzībai pret vīrusiem. Larifan Spray satur patentētu dabiskas izcelsmes komponentu dsRNS Larifan, kas aktivē un mobilizē organisma dabīgās aizsargspējas un neļauj attīstīties infekcijai.

Ir noliktavā! Piegāde 01-04-2024

Apraksts

DABĪGO AIZSARGSPĒJU UZTURĒŠANAI MUTES GĻOTĀDAI.

Aerosols “Larifan Spray” 0,02 % – unikāls produkts, kas satur dsRNS Larifan, paredzēts mutes gļotādas aizsardzībai un kopšanai.

Darbība: uztur mutes gļotādas dabīgās aizsargspējas, mīkstina un mazina diskomforta un sausuma sajūtu, atsvaidzina elpu. Īpaši ieteicams respiratīvo problēmu periodos.

Sastāvs

Sastāvdaļas: (pudelē): RNA (Double stranded ribonucleic acid Larifan).
Sastāvdaļas (kapsulā): Aqua, Sodium Chloride.

 

Lietošana

Lietošanas veids: Larifan Spray komplektā ir iekļauta aerosola pudelīte (ar 2 mg liofilizēta dsRNS Larifan) ar izsmidzināmu uzgali un 10 ml NaCl 0,9% šķīdums.

Glabāšanas nosacījumi: Liofilizētu (nešķīdinātu) Larifānu glabāt istabas temperatūrā. Pēc izšķīdināšanas glabāt ledusskapī 3-4 dienas pie +2°C līdz +8°C, ilgāk glabājot tā aktivitāte var samazināties. Neizlietotu šķīdumu var sasaldēt un glabāt ilgstoši. Uzglabāt bērniem neredzamā un nepieejamā vietā!

Glabāšanas laiks: Nešķīdinātā veidā glabājams 3 gadus. NaCl 0,9 % derīguma termiņš norādīts uz tā kapsulas. Ja NaCl 0,9 % derīguma termiņš beidzas ātrāk, kā liofilizētai aktīvai sastāvdaļai, tad NaCl 0,9 % Šķīdumu jānomaina pret citu lietošanai derīgu. Par NaCl 0,9% šķīdumu jautājiet aptiekā.

Brīdinājumi

Uzmanību! dsRNA Larifan, kas atrodas pudelītē, tiek pakļauta liofilai žāvēšanai (liofilizēta), un tā izsēžas nelielu nogulšņu formā pudelītes apakšā. Komplektā iekļautais NaCl 0.9% šķīdums paredzēts LARIFAN SPRAY pudelītes satura šķīdināšanai pirms lietošanas.

Biežāk uzdotie jautājumi

  • Parastā lietošanas zona – mutes dobums.
  • Saprātīgi paredzamā lietošanas zona: – mutes dobums.
  • Parastās lietošanas daudzums ir 1/3 pudelītes gatava satura (1/3 daļa no 10 g gatava šķīduma pudelītē) 5 lietošanas reizēs dienā.
  • Saprātīgi paredzamas maksimālais lietošanas daudzums ir 1/2 pudelītes gatava satura (1/2 daļa no 10 g gatava šķīduma pudelītē) 5 lietošanas reizēs dienā.
  • 5-6 reizes dienā

 

SIA "Lotos Pharma"
Reģ.nr. 40103638962
Plieņciema iela 16, Mārupe, Mārupes novads, LV-2167, Latvija
avemed@lotos-pharma.com