AteroLip fiber, 15 paciņas(termiņš 10.2024)

(1 customer review)

AteroLip fiber, 15 paciņas(termiņš 10.2024)

6.40

AteroLip® fiber ir dabīgs šķiedrvielu avots. Tā sastāvā esošie auzu beta-glikāni palīdz uzturēt normālu holesterīna līmeni asinīs. Auzu beta-glikānu uzņemšana ēšanas laikā ierobežo glikozes līmeņa paaugstināšanos asinīs pēc ēšanas. Ceļteku sēnalas palīdz uzturēt normālu zarnu darbību, uzlabot gremošanu un samazināt lipīdu un holesterīna līmeni asinīs.

Ir noliktavā! Piegāde 01-04-2024

Apraksts

Lietojot AteroLip fiber  labvēlīgo ietekmi panāk, katru dienu uzņemot 3g tādu beta-glikānu, kas iegūts no auzām, auzu klijām, miežiem, miežu klijām vai no šādu beta-glikānu maisījuma.

Diennakts ieteicamā deva (3 paciņas) satur 16,44 g šķiedrvielu.

Piemērots vegāniem. Nesatur ģenētiski modificētus organismus (ĢMO).

Produkta apraksts Uztura bagātinātāju reģistrā

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

Sastāvs

Sastāvs 3 paciņās.

Ceļteku sēnalu pulveris (Plantago ovata) 13,71 g , auzu beta-glikāni (Avena Sativa L.)4,29 g, citronskābe (skābuma regulētājs).

Lietošana

Lietošanas veids: ieteicams lietot pieaugušajiem iekšķīgi pa 1 paciņai 3 reizes dienā 15-20 min. pirms maltītes. AteroLip®fiber var tikt pievienots ūdenim, sulai vai jogurtam pirms pamatmaltītes.

Brīdinājumi: paaugstināta jutība (alerģija) pret kādu no produkta sastāvdaļām; grūtniecības un bērna zīdīšanas laikā – pēc konsultācijas ar ārstu vai farmaceitu; neizmantot uztura bagātinātāju kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju; nepārsniegt ieteicamo diennakts devu; glabāt bērniem neredzamā un nepieejamā vietā!

Uzglabāt istabas temperatūrā oriģinālajā iepakojumā, izvairoties no tiešiem saules stariem.

Biežāk uzdotie jautājumi

Kādas aktīvās vielas ir AteroLip fiber sastāvā?

AteroLip fiber satur 2 vērtīgas šķiedrvielas – ceļteku sēklapvalkus un beta-glikānus.

Ar ko AteroLip fiber atšķiras no citiem AteroLip līnijas produktiem?

AteroLip fiber ir šķiedrvielu produkts, kura sastāvā nav iekļauts monakolīns K, kas tiek dēvēts arī par dabīgo statīnu, līdz ar to šī produkta darbības mehānisms uz holesterīna līmeni ir atšķirīgs.

Kā  darbojas AteroLip fiber?

AteroLip fiber sastāvā esošās šķiedrvielas, beta-glikāni un ceļteku sēnalas, nonākot organismā, izveido viskozu gēla tīklu un piesaista holesterīna saturošās daļas, kas tiek uzņemtas ar pārtiku. Izveidotās daļiņas ir pārāk lielas, lai tās tiktu absorbētas, tādēļ tās dabīgā veidā tiek izvadītas no organisma un nenonāk asinsritē. Pēc līdzīga principa tiek kontrolēts arī glikozes līmenis jeb uzņemtais cukura daudzums.

Kā pareizi lietot AteroLip fiber?

AteroLip fiber 1 paciņas sastāvu ieteicams iebērt glāzē un izšķīdināt ūdenī, sulā vai pievienot pārtikai, kā piemēram, jogurtam,  pirms pamatmaltītes vai maltītes laikā, līdz 3 paciņām dienā.

Vai varu uzņemt beta-glikānus vienkārši lietojot auzu pārslas?

Auzu pārslām visbiežāk netiek norādīts sastāvā esošo beta-glikānu daudzums, tādēļ ir grūti uzņemt dienā nepieciešamo devu. Kā arī uz pārslu iepakojumiem netiek norādīts, kāds ir beta-glikānu daudzums vienā paciņā, jo tas var būt mainīgs. Savukārt AteroLip fiber satur standartizētu beta-glikānu devu, kas garantē nemainīgi augstu kvalitāti un nepieciešamo aktīvo devu katrā paciņā.

Vai AteroLip fiber var lietot kopā ar AteroLip?

AteroLip fiber var lietot gan vienu pašu, gan kombinēt kopā ar AteroLip, tādējādi nodrošinot daudz augstāku produkta efektivitāti.

1 atsauksmes par AteroLip fiber, 15 paciņas(termiņš 10.2024)

  1. Ainārs Siliņš (veica pirkumu)

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

SIA "Lotos Pharma"
Reģ.nr. 40103638962
Plieņciema iela 16, Mārupe, Mārupes novads, LV-2167, Latvija
avemed@lotos-pharma.com